Промоции на сувенири с преференциални цени, бонуси и отстъпки

1. ЗА ЛИЦА, КОИТО ДИРЕКТНО ЗАКУПУВАТ ИЗДЕЛИЯТА, ПРЕДЛАГАМЕ СЛЕДНИТЕ ПРЕФЕРЕНЦИИ И ОТСТЪПКИ ОТ ЦЕНИТЕ:

а/ За количества - от 5 до 20% - нарастващи с по 1% на всеки 100 лв. за поръчки над 500 лв.

б/ Ако Ви останат непласирани сувенири, можете да ги замените безплатно, в размер до 10% от стойността на всяка нова заявка с изгледи от съответния град /туристически обект/. 

в/ Възможност да увеличите полагащите Ви се отстъпки, като закупите АБОНАМЕНТНА КАРТА "СПЕЦИАЛЕН КЛИЕНТ" /с цена 100 лв./, която ще Ви носи още 10% отстъпка от цените, при всяка Ваша поръчка, в продължение на 1 година.

г/ АНТИКРИЗИСНА КАРТА - за нерегистрирани по ДДС лица.  Струва 100 лв. и дава възможност да купувате продукция /през следващите 12 месеца/, без да заплащате ДДС, който се поема от нас.

2. СТОКА на КОНСИГНАЦИЯ даваме с 50% търговска отстъпка, след еднократно депозиране на сума в размер на 200 лв., като  консигнационното зареждане е с изделия на стойност 500 лв. /по цени на дребно/ и с изгледи от Вашето населено място или район. 

3.  ФРАНЧАЙЗ с  Комплексно зареждане на разнообразни хитови модели сувенири;  60% отстъпка от цените на дребно;   Осигуряваме стелажи и безплатна доставка до Вашия обект;  Всички изображения са със желаните от Вас забележителности; Имате право да заменяте залежали изделия.  Минималното зареждане е за 1000 лв., като срещу тях ще получите стока за 2500 лв.

* Картите за отстъпки важат при покупки на сувенири в стандартен или сериен вариант, с налични в Студио "Артекс" изгледи и колажи - над 10 000 дизайна от почти всички дестинации в България ...

 

Сувенири на едро - Бонус Карта 30% за сезон 2013

Поръчайте картата на e-mail: [email protected] /* */

При Първа Заявка /над 200лв./ получавате 8% БОНУС "Старт" Безплатни Сувенири!


Как да получа Сувенири на Консигнация

{ Сувенири на едро :: Бонуси и отстъпки }


На Консигнация даваме сувенири, само след като за тяхната стойност е депозирана сума /Гаранционен Депозит/. Този депозит, по всяко време е на Ваше разположение и когато решите можете да върнете консигнационни изделия, като срещу тях получавате обратно пропорционална част от депозираната сума, като се приспадат 10% за преопаковане, стойността на предоставените Ви бонуси или повреди /ако има такива/ и начислените данъчни задължения.
Процедурата е следната:
1. Заявявате Консигнационно зареждане по телефона, по мейла, или на място в офиса, като кажете за кой Град или Дестинация искате.
2. Определяте Сумата, за която да Ви заредим /минимума е поне 250 лв./ и кои модели предпочитате, но имайте предвид, че не всички ги даваме на консигнация. Стремим се да се съобразим колкото се може повече със желанията на клиентите, но имаме и предварително подготвени за консигнация модели, които са хитови и тях също ги предоставяме. Горе-долу около 50% от зареждането е съобразно Вашите искания, а останалите ги препоръчваме ние, понеже знаем кои са нови, интересни и най-продаваеми. 
3. Предоставяте данните на Вашата Фирма или на Физическо лице за издаване на фактурата, по която следва да капарирате 50% от Гаранционния депозит
4. След получаване на капарото, подготвяме стоката и Ви я изпращаме с куриер, като добавяме и стелажче за естетическо разполагане на сувенирите. Стелажчето и Доставката, Ви ги предоставяме като бонуси, така че при получаването на пратката от куриера, ще доплатите само втората половина от депозита. 
5. Междувременно, ако разпродадете нещата, имате право на колкото си искате зареждания по горепосочения начин, но без да е необходимо капариране.
6. След края на сезона, можете да върнете каквото е останало непродадено, като Ви се възстановява пропорционална част от Гаранционния депозит, както е описано най-горе.


{ Сувенири на едро :: Бонуси и отстъпки }

* Използването на формата се основава на актуалните общи условия за изпращане на снимки/изображения. Ако не сте съгласни с условията - не използвайте формата за изпращане на изображения.

ОБЩИ УСЛОВИЯ за ИЗПРАЩАНЕ на СНИМКИ>тук<

Artex-studio.com, в качеството си на изпълнител, не носи отговорност за съдържанието на файловете изпратени от клиента, в качеството си на възложител. С изпращане на изображенията, възложителят декларира, че има правото да използва снимките за производство на сувенири и не нарушава авторски права, като освобождава изпълнителя, от каквато и да е отговорност по установяване произхода и притежанието им. 

  • Име:
  • Фамилия:
  • Телефон:
  • Email:

  • Добави снимка

Приемам/Не Приемам общите условия


Преди да натиснете Бутон "ПРАТИ", моля отговорете на АНТИСПАМ Въпроса: Колко прави 2 x 10 =

АРТЕКС СТУДИО

Българските Сувенири :: www.artex-studio.com

върни се в началото стъпка назад нагоре

Сувенири от вашия град и район
Стативи Магнитни панели магнитни панели и стативи

върни се в началото стъпка назад нагоре

Начини на плащане (предстоят да бъдат активирани):