Промоции на сувенири с преференциални цени, бонуси и отстъпки

1. ЗА ЛИЦА, КОИТО ДИРЕКТНО ЗАКУПУВАТ ИЗДЕЛИЯТА, ПРЕДЛАГАМЕ СЛЕДНИТЕ ПРЕФЕРЕНЦИИ И ОТСТЪПКИ ОТ ЦЕНИТЕ:

а/ За количества - от 5 до 20% - нарастващи с по 1% на всеки 100 лв. за поръчки над 500 лв.

б/ Ако Ви останат непласирани сувенири, можете да ги замените безплатно, в размер до 10% от стойността на всяка нова заявка с изгледи от съответния град /туристически обект/. 

в/ Възможност да увеличите полагащите Ви се отстъпки, като закупите АБОНАМЕНТНА КАРТА "СПЕЦИАЛЕН КЛИЕНТ" /с цена 100 лв./, която ще Ви носи още 10% отстъпка от цените, при всяка Ваша поръчка, в продължение на 1 година.

г/ АНТИКРИЗИСНА КАРТА - за нерегистрирани по ДДС лица.  Струва 100 лв. и дава възможност да купувате продукция /през следващите 12 месеца/, без да заплащате ДДС, който се поема от нас.

2. СТОКА на КОНСИГНАЦИЯ даваме с 50% търговска отстъпка, след еднократно депозиране на сума в размер на 200 лв., като  консигнационното зареждане е с изделия на стойност 500 лв. /по цени на дребно/ и с изгледи от Вашето населено място или район. 

3.  ФРАНЧАЙЗ с  Комплексно зареждане на разнообразни хитови модели сувенири;  60% отстъпка от цените на дребно;   Осигуряваме стелажи и безплатна доставка до Вашия обект;  Всички изображения са със желаните от Вас забележителности; Имате право да заменяте залежали изделия.  Минималното зареждане е за 1000 лв., като срещу тях ще получите стока за 2500 лв.

* Картите за отстъпки важат при покупки на сувенири в стандартен или сериен вариант, с налични в Студио "Артекс" изгледи и колажи - над 10 000 дизайна от почти всички дестинации в България ...

 

Сувенири на едро - Бонус Карта 30% за сезон 2013

Поръчайте картата на e-mail: [email protected] /* */

При Първа Заявка /над 200лв./ получавате 8% БОНУС "Старт" Безплатни Сувенири!

Контакти и Поръчки


Произвеждаме сувенири с изгледи на забележителности или изображения по индивидуални заявки в малки и големи тиражи.  Асортиментът ни включва около 70 модела магнитни сувенири, ключодържатели, значки, медальони, плакети, битови сувенири от дърво и кожа, рекламни материали и аксесоари, като към всяко изделие е добавено безплатно печелившо късметче !  Доставката на поръчаните изделия до Вашия адрес /+ безплатни мостри от най-новите ни модели/ е за наша сметка, когато стойността им надхвърля 200 лв.  

Изделията с готови /налични/ изображения, предлагаме по цени на производител /обявени в сайта/, когато общата стойност на покупката надхвърля 50 лв., и са поръчани поне 10 броя от определен модел, в съчетание с конкретен изглед.  При по-малки заявки - цените на едро без ДДС, се удвояват.  

Когато клиентите желаят изработка на сувенири с предоставени от тях нови изображения, разработваме и публикуваме електронни варианти на продуктите, за да придобият представа как ще изглеждат в действителност.  Първоначалното еднократно пасване към стандартните форми и размери е безплатно, а обявените в сайта цени важат за поръчки със стойност над 50 /петдесет/ лв. от снимка и модел.  При по-малки заявки или допълнителен дизайнерски труд, се доплащат по 20 лв. на изображение.  Същите условия важат и при изработката на мостри.


При издаване на Данъчни фактури се добавят 20% ДДС. 

Изображения, публикувани в сайта, които съдържат емблеми, графики, изгледи, лого, текстове, рисунки и др., които са с ограничени права за ползване, се предлагат само на носителите на тези права или след получаване на разрешение от тях.  В сайта са показани само като примерни образци.  

Ако имате оплаквания от действия или негативни отношения на наши служители, моля, обръщайте се към Управителя.

За контакти: Студио “Артекс”,  гр. Бургас,  ул. “Александър Стамболийски” № 20;  Офис тел.:  056 83-60-44;  Отдел “Пласмент”:  0885 54-61-17;  Управител:   0888 43-55-23;  Скайп:Свържете се с насartexstudio;  E-mail:  artofis@abv.bg;  artex@abv.bg

Преминете към:

 


Тази категория не съдържа продукти :: Очаквайте Скоро!

  

АРТЕКС СТУДИО

Българските Сувенири :: www.artex-studio.com

върни се в началото стъпка назад нагоре

Сувенири от вашия град и район
Стативи Магнитни панели магнитни панели и стативи

hd hero3
forex online

върни се в началото стъпка назад нагоре

Начини на плащане (предстоят да бъдат активирани):