Промоции на сувенири с преференциални цени, бонуси и отстъпки

1. ЗА ЛИЦА, КОИТО ДИРЕКТНО ЗАКУПУВАТ ИЗДЕЛИЯТА, ПРЕДЛАГАМЕ СЛЕДНИТЕ ПРЕФЕРЕНЦИИ И ОТСТЪПКИ ОТ ЦЕНИТЕ:

а/ За количества - от 5 до 20% - нарастващи с по 1% на всеки 100 лв. за поръчки над 500 лв.

б/ Ако Ви останат непласирани сувенири, можете да ги замените безплатно, в размер до 10% от стойността на всяка нова заявка с изгледи от съответния град /туристически обект/. 

в/ Възможност да увеличите полагащите Ви се отстъпки, като закупите АБОНАМЕНТНА КАРТА "СПЕЦИАЛЕН КЛИЕНТ" /с цена 100 лв./, която ще Ви носи още 10% отстъпка от цените, при всяка Ваша поръчка, в продължение на 1 година.

г/ АНТИКРИЗИСНА КАРТА - за нерегистрирани по ДДС лица.  Струва 100 лв. и дава възможност да купувате продукция /през следващите 12 месеца/, без да заплащате ДДС, който се поема от нас.

2. СТОКА на КОНСИГНАЦИЯ даваме с 50% търговска отстъпка, след еднократно депозиране на сума в размер на 200 лв., като  консигнационното зареждане е с изделия на стойност 500 лв. /по цени на дребно/ и с изгледи от Вашето населено място или район. 

3.  ФРАНЧАЙЗ с  Комплексно зареждане на разнообразни хитови модели сувенири;  60% отстъпка от цените на дребно;   Осигуряваме стелажи и безплатна доставка до Вашия обект;  Всички изображения са със желаните от Вас забележителности; Имате право да заменяте залежали изделия.  Минималното зареждане е за 1000 лв., като срещу тях ще получите стока за 2500 лв.

* Картите за отстъпки важат при покупки на сувенири в стандартен или сериен вариант, с налични в Студио "Артекс" изгледи и колажи - над 10 000 дизайна от почти всички дестинации в България ...

 

Сувенири на едро - Бонус Карта 30% за сезон 2013

Поръчайте картата на e-mail: [email protected] /* */

При Първа Заявка /над 200лв./ получавате 8% БОНУС "Старт" Безплатни Сувенири!

Общи условия за използването на сайта

Раздел I :: Инструкция за онлайн пазаруване

Поръчка

Artex-Studio.com приема поръчки по всяко време на денонощието.

До снимката и описанието на всеки продукт стои бутон "Добави" или графичния аналог . Натискането на този бутон записва избрания продукт във вашата виртуална “пазарска кошница”. Нейното съдържание се запазва, докато решите да преминете към покупка на стоките, като преди това може да го редактирате във всеки един момент, използвайки линка в най дясната част на страницата : Вашата Кошница Кошница

Цената за всеки артикул, която е посочена до бутона "Добави" и , е в български лева, без включен ДДС и без стойността на доставката.  ДДС се калкулира отделно и се добавя към общата стойност на заявката Ви - в "Кошница". При потвърждение на поръчката и съдържанието на виртуалната Ви кошница, автоматично ще бъдете насочени към форма за плащане и доставка.

Раздел II

Плащане
Важно:

Предоставени са различни начини за разплащане, с които да Ви осигурим максимален комфорт и защита. Банковия трансфер се случва през системата на банката, а не през интернет сайта. Транзакциите по вашите онлайн плащания ще се извършват през електронната система на Raiffeisen Bank - използва системата на Борика. Това гарантира сигурността на Вашите данни и  се елиминират всякакви предпоставки за злоупотреби и неправомерни действия. Разплащанията са базирани на 3-D Secure технология, разработена съвместно от международните картови организации Visa и MasteCard, която предоставя изключително висока сигурност на страните, участващи в процеса. 

Възможни са следните начини за плащане:

1. С кредитна или дебитна карта, като методът отговаря на 3D Secure - най-съвременната система за сигурност при онлайн разплащанията. Решението гарантира изключителна сигурност при обслужването на плащания с карти Visa, Visa Electron и MasterCard /чрез системите “Verified by Visa” и “Secure Code”/ и Maestro, носещи логото на Борика. Международни плащания с кредитни карти могат да бъдат извършвани по програмите “Verified by Visa” и “MasterCard SecureCode” с карти Visa и MasterCard, издадени в България и чужбина, както и карти Maestro, издадени в чужбина. Плащанията се извършват посредством интегриран в системата на магазина виртуален POS терминал, обслужван от системите на БОРИКА и Райфайзен банк. При ползването на този метод клиента не би трябвало да дължи никакви такси и комисионни. При плащане с банкова карта, ползвате 5% отстъпка от цената.

2. Банков превод - капарото се превежда по нашата банкова сметка преди доставка, а останалата част от дължимата сума се заплаща при приемане на стоката от куриера. Наш офис-сътрудник ще Ви изпрати сметката по мейла, при поискване.

Независимо кой начин ще изберете, стойността на доставката се заплаща при приемане на стоката от куриера.

Раздел III

Доставка

Поръчките се обработват всеки работен ден от 09:30 до 17:30 часа. Срокът за производство е от 2 до 5 работни дни /след потвърждение за извършено плащане/, като зависи от сложността и обема на заявката. Готовата продукция се транспортира до адреса на получателя, чрез куриерска фирма „Speedy”, като срокът за доставка е два работни дни след нейното изпращане. Artex-Studio.com си запазва правото да променя срока на доставка, като задължително Ви информира за това.

Всеки клиент, който е направил поръчка над 200 /двеста/ лв., получава безплатна доставка до неговия адрес на територията на България. При по-малки заявки, доставката е за сметка на клиента, като база за изчисление са тарифите на “Speedy” за страната. Справка може да направите на www.speedy.bg . Поръчаната стока се доставя подходящо опакована, съгласно вида й и ползвания транспорт.

При закъснение от горепосочените срокове, без предварително уведомление, Artex-Studio.com дължи неустойка в размер на 1% /един процент/ за всеки просрочен ден, а клиентът има право да се откаже от поръчката. При положение, че клиентът не е осигурил необходимите условия за предаване-получаване на стоката на посочения от него адрес, Artex-Studio.com се освобождава от задължението за неустойка или отказ.

При констатирани нарушения във външния вид на стоката в момента на получаването й, моля, обърнете се към куриера, който е длъжен да състави протокол за увреждане на пратката.

Раздел IV

Отказ от поръчката и Възможност за връщане

1. Клиентът има право да се откаже от поръчката си /след като я е капарирал или предплатил/, само ако нейното производство все още не е започнало. Това е така, защото Студио "Артекс" изработва изделията по индивидуален дизайн, конкретно /специално/ за всеки отделен клиент. При навременен отказ от поръчката, капарираната сума се възстановява в 7-дневен срок.

2. Връщане е възможно, когато стоката е получена фабрично повредена или явно не съответства на заявената. При проявен фабричен дефект /който не е умишлено или небрежно причинен от клиента и не е в следствие на неправилна и несвойствена употреба/ в рамките на 30 дни след получаване на поръчката, Artex-Studio.com се задължава, за своя сметка, да ремонтира или замени повредените изделия, или ако това е невъзможно - да възстанови пълната им стойност на клиента + направените от него нормални разходи по връщането. 

Раздел V

Общи условия

Потребителите следва внимателно да прочетат и да се запознаят с условията за ползване на електронните услуги, предоставени от www.artex-studio.com.  С Вашето кликване върху бутоните за даване на поръчки, изпращане на изображения, покупки на стоки, разплащания и др.п. действия, декларирате, че сте се запознали с правилата за тяхното ползване и сте съгласен с тях. Общите условия и потвърдителните кликвания върху бутоните, са обвързващи, както за доставчика на услугите, така и за потребителите. Ако не сте съгласни с тях, моля не ползвайте възможностите на този сайт !  Студио "Артекс" си запазва правото да променя Общите условия за предоставяне на предлаганите услуги, при необходимост. Потребителите, следва при всяко тяхно ползване да се запознават с евентуалните изменения и актуализации:

1. Студио "Артекс" предоставя услуги на потребителите си посредством интернет магазина www.artex-studio.com.  Този Сайт и предлаганите чрез него услуги, се управляват, организират и изпълняват от офисa ни в гр, Бургас, ул. "Ал. Стамболийски" № 20, служ.тел. /056/ 83-60-44, който адрес е и седалище на фирмата.

2. Основните характеристики на предлаганите изделия, са подробно обяснени в съответните страници, където те са представени визуално.

3. Обявените в "кошницата" цени са нетни, в български левове и се отнасят за 1 брой от съответния продукт или услуга.  ДДС се изчислява автоматично, стойността му се изписва отделно и се включва към общата сума. При заявки /покупки/ чрез електронната форма, осигуряваме 5% отстъпка от стойността на изделията. Така калкулираните цени са крайни и към тях не се добавят никакви допълнителни такси, комисионни или други елементи.

4. Транспортирането на поръчаните стоки до адреса на клиента, се осъществява с куриерска фирма "Спиди" или друга /по Ваше желание/. При покупки под 200 /двеста/ лв., доставката е за сметка на клиента и стойността й се определя според тарифите на съответната куриерска служба. При заявки над 200 лв., разходите по транспортирането, са изцяло за сметка на Студио "Артекс".


АРТЕКС СТУДИО

Българските Сувенири :: www.artex-studio.com

върни се в началото стъпка назад нагоре

Сувенири от вашия град и район
Стативи Магнитни панели магнитни панели и стативи

върни се в началото стъпка назад нагоре

Начини на плащане (предстоят да бъдат активирани):