Промоции на сувенири с преференциални цени, бонуси и отстъпки

1. ЗА ЛИЦА, КОИТО ДИРЕКТНО ЗАКУПУВАТ ИЗДЕЛИЯТА, ПРЕДЛАГАМЕ СЛЕДНИТЕ ПРЕФЕРЕНЦИИ И ОТСТЪПКИ ОТ ЦЕНИТЕ:

а/ За количества - от 5 до 20% - нарастващи с по 1% на всеки 100 лв. за поръчки над 500 лв.

б/ Ако Ви останат непласирани сувенири, можете да ги замените безплатно, в размер до 10% от стойността на всяка нова заявка с изгледи от съответния град /туристически обект/. 

в/ Възможност да увеличите полагащите Ви се отстъпки, като закупите АБОНАМЕНТНА КАРТА "СПЕЦИАЛЕН КЛИЕНТ" /с цена 100 лв./, която ще Ви носи още 10% отстъпка от цените, при всяка Ваша поръчка, в продължение на 1 година.

г/ АНТИКРИЗИСНА КАРТА - за нерегистрирани по ДДС лица.  Струва 100 лв. и дава възможност да купувате продукция /през следващите 12 месеца/, без да заплащате ДДС, който се поема от нас.

2. СТОКА на КОНСИГНАЦИЯ даваме с 50% търговска отстъпка, след еднократно депозиране на сума в размер на 200 лв., като  консигнационното зареждане е с изделия на стойност 500 лв. /по цени на дребно/ и с изгледи от Вашето населено място или район. 

3.  ФРАНЧАЙЗ с  Комплексно зареждане на разнообразни хитови модели сувенири;  60% отстъпка от цените на дребно;   Осигуряваме стелажи и безплатна доставка до Вашия обект;  Всички изображения са със желаните от Вас забележителности; Имате право да заменяте залежали изделия.  Минималното зареждане е за 1000 лв., като срещу тях ще получите стока за 2500 лв.

* Картите за отстъпки важат при покупки на сувенири в стандартен или сериен вариант, с налични в Студио "Артекс" изгледи и колажи - над 10 000 дизайна от почти всички дестинации в България ...

 

Сувенири на едро - Бонус Карта 30% за сезон 2013

Поръчайте картата на e-mail: [email protected] /* */

При Първа Заявка /над 200лв./ получавате 8% БОНУС "Старт" Безплатни Сувенири!


Сувенири на едро :: Мостри

{ Сувенири на едро :: Бонуси и отстъпки }

Изготвяме и предоставяме Визуализации и Мостри на изделията при следните условия:

1. Електронни Визуализации на изображения, поставени /брандирани/ върху стандартните модели сувенири, подготвяме и публикуваме в сайта, след което ги изпращаме по мейла за одобрение от клиентите:

а/ Безплатно - когато изгледите и дизайните са наши и предварително разработени

б/ Срещу капаро в размер на 25 лв. - когато клиентите искат да визуализираме тяхни снимки или проекти. Възстановяваме изцяло капарото, ако бъде възложена поръчка за изработка на сувенири по съответната визуализация, като изваждаме стойността на капарото от общата стойност на поръчката

2. Реални мостри /готови завършени продукти/, но с изображения, предоставени от клиентите, изработваме в тираж не по-малък от 25 броя за дизайн /лазерно отпечатани/ на двойни цени /от обявените в сайта/, като стойността трябва да се предплати. 

3. За да придобиете представа за нашата продукция, предлагаме Мострени комплекти, съдържащи готови сувенири с разнообразни форми, размери, материали и изгледи /по цени на дребно/. Мострените комплекти могат да бъдат: 

а/ Частични - струват 50 лв., като включват някои основни и искани от Вас модели 

б/ Пълни - струват 100 лв., но съдържат доста повече сувенири и представят цялостно нашата продукция 

4. Електронни разработки и визуализации на нови модели сувенири с форми, размери или дизайни, поискани от клиента, осъществяваме на цена 25 лв. за час компютърен, дизайнерски труд и след предплащане.  Цената за изработката на реални мостри на сувенири с нови форми и размери /различни от стандартните модели на Студио "Артекс"/ зависи от сложността на изделията, като се калкулира индивидуално.


{ Сувенири на едро :: Бонуси и отстъпки }

* Използването на формата се основава на актуалните общи условия за изпращане на снимки/изображения. Ако не сте съгласни с условията - не използвайте формата за изпращане на изображения.

ОБЩИ УСЛОВИЯ за ИЗПРАЩАНЕ на СНИМКИ>тук<

Artex-studio.com, в качеството си на изпълнител, не носи отговорност за съдържанието на файловете изпратени от клиента, в качеството си на възложител. С изпращане на изображенията, възложителят декларира, че има правото да използва снимките за производство на сувенири и не нарушава авторски права, като освобождава изпълнителя, от каквато и да е отговорност по установяване произхода и притежанието им. 

  • Име:
  • Фамилия:
  • Телефон:
  • Email:

  • Добави снимка

Приемам/Не Приемам общите условия


Преди да натиснете Бутон "ПРАТИ", моля отговорете на АНТИСПАМ Въпроса: Колко прави 2 x 10 =

АРТЕКС СТУДИО

Българските Сувенири :: www.artex-studio.com

върни се в началото стъпка назад нагоре

Сувенири от вашия град и район
Стативи Магнитни панели магнитни панели и стативи

върни се в началото стъпка назад нагоре

Начини на плащане (предстоят да бъдат активирани):