Промоции на сувенири с преференциални цени, бонуси и отстъпки

1. ЗА ЛИЦА, КОИТО ДИРЕКТНО ЗАКУПУВАТ ИЗДЕЛИЯТА, ПРЕДЛАГАМЕ СЛЕДНИТЕ ПРЕФЕРЕНЦИИ И ОТСТЪПКИ ОТ ЦЕНИТЕ:

а/ За количества - от 5 до 20% - нарастващи с по 1% на всеки 100 лв. за поръчки над 500 лв.

б/ Ако Ви останат непласирани сувенири, можете да ги замените безплатно, в размер до 10% от стойността на всяка нова заявка с изгледи от съответния град /туристически обект/. 

в/ Възможност да увеличите полагащите Ви се отстъпки, като закупите АБОНАМЕНТНА КАРТА "СПЕЦИАЛЕН КЛИЕНТ" /с цена 100 лв./, която ще Ви носи още 10% отстъпка от цените, при всяка Ваша поръчка, в продължение на 1 година.

г/ АНТИКРИЗИСНА КАРТА - за нерегистрирани по ДДС лица.  Струва 100 лв. и дава възможност да купувате продукция /през следващите 12 месеца/, без да заплащате ДДС, който се поема от нас.

2. СТОКА на КОНСИГНАЦИЯ даваме с 50% търговска отстъпка, след еднократно депозиране на сума в размер на 200 лв., като  консигнационното зареждане е с изделия на стойност 500 лв. /по цени на дребно/ и с изгледи от Вашето населено място или район. 

3.  ФРАНЧАЙЗ с  Комплексно зареждане на разнообразни хитови модели сувенири;  60% отстъпка от цените на дребно;   Осигуряваме стелажи и безплатна доставка до Вашия обект;  Всички изображения са със желаните от Вас забележителности; Имате право да заменяте залежали изделия.  Минималното зареждане е за 1000 лв., като срещу тях ще получите стока за 2500 лв.

* Картите за отстъпки важат при покупки на сувенири в стандартен или сериен вариант, с налични в Студио "Артекс" изгледи и колажи - над 10 000 дизайна от почти всички дестинации в България ...

 

Сувенири на едро - Бонус Карта 30% за сезон 2013

Поръчайте картата на e-mail: [email protected] /* */

При Първа Заявка /над 200лв./ получавате 8% БОНУС "Старт" Безплатни Сувенири!

Уникати - ръчна изработка


Уникати - ръчна изработка

В раздела ще намерите уникални изделия от целия спектър на изобразителното и приложното изкуство - Икони, Живопис, Гоблени, Дърворезба, Бутикови облекла, Керамика и т.н.  

За всеки предлаган продукт са посочени основните му характеристики, неговият автор и продажната цена, която той е определил.  Доставката до Вашия адрес е безплатна, а сроковете се конкретизират при проявен интерес, защото някои от изделията не са налични и се изработват само след заявки на клиенти.  За да стартираме изработката е необходимо да капарирате 50% от стойността.  Посочените в сайта цени не включват ДДС. 

Каним всички Художници, Приложници и Автори, които желаят да предлагат свои изделия тук, да се включат безплатно !         За повече подробности, моля, свържете се с нас. 

 Вижте още...

Сувенири от дърво и кожа :: Основни модели

 


  

АРТЕКС СТУДИО

Българските Сувенири :: www.artex-studio.com

върни се в началото стъпка назад нагоре

Сувенири от вашия град и район
Стативи Магнитни панели магнитни панели и стативи

Jaimebook
thanh lap doanh nghiep

върни се в началото стъпка назад нагоре

Начини на плащане (предстоят да бъдат активирани):