Промоции на сувенири с преференциални цени, бонуси и отстъпки

1. ЗА ЛИЦА, КОИТО ДИРЕКТНО ЗАКУПУВАТ ИЗДЕЛИЯТА, ПРЕДЛАГАМЕ СЛЕДНИТЕ ПРЕФЕРЕНЦИИ И ОТСТЪПКИ ОТ ЦЕНИТЕ:

а/ За количества - от 5 до 20% - нарастващи с по 1% на всеки 100 лв. за поръчки над 500 лв.

б/ Ако Ви останат непласирани сувенири, можете да ги замените безплатно, в размер до 10% от стойността на всяка нова заявка с изгледи от съответния град /туристически обект/. 

в/ Възможност да увеличите полагащите Ви се отстъпки, като закупите АБОНАМЕНТНА КАРТА "СПЕЦИАЛЕН КЛИЕНТ" /с цена 100 лв./, която ще Ви носи още 10% отстъпка от цените, при всяка Ваша поръчка, в продължение на 1 година.

г/ АНТИКРИЗИСНА КАРТА - за нерегистрирани по ДДС лица.  Струва 100 лв. и дава възможност да купувате продукция /през следващите 12 месеца/, без да заплащате ДДС, който се поема от нас.

2. СТОКА на КОНСИГНАЦИЯ даваме с 50% търговска отстъпка, след еднократно депозиране на сума в размер на 200 лв., като  консигнационното зареждане е с изделия на стойност 500 лв. /по цени на дребно/ и с изгледи от Вашето населено място или район. 

3.  ФРАНЧАЙЗ с  Комплексно зареждане на разнообразни хитови модели сувенири;  60% отстъпка от цените на дребно;   Осигуряваме стелажи и безплатна доставка до Вашия обект;  Всички изображения са със желаните от Вас забележителности; Имате право да заменяте залежали изделия.  Минималното зареждане е за 1000 лв., като срещу тях ще получите стока за 2500 лв.

* Картите за отстъпки важат при покупки на сувенири в стандартен или сериен вариант, с налични в Студио "Артекс" изгледи и колажи - над 10 000 дизайна от почти всички дестинации в България ...

 

Сувенири на едро - Бонус Карта 30% за сезон 2013

Поръчайте картата на e-mail: [email protected] /* */

При Първа Заявка /над 200лв./ получавате 8% БОНУС "Старт" Безплатни Сувенири!


Сувенири на Консигнация

{ Сувенири на едро :: Бонуси и отстъпки }

На Консигнация даваме най-продаваемите и хитови модели сувенири, според възможностите ни /наличностите/ в момента на зареждането. Осигуряваме и стелажи /стативи/ за разполагането на изделията.  Общи условия за консигнация:

а/ Сувенирите са с изгледи от населеното място, в което е обектът

б/ Изделията са опаковани и с маркирани продажни цени на дребно

в/ При връщане или замяна, следва да се компенсират вредите 

1. Консигнация за Музеи, ТИЦ, Манастири, Културно-исторически забележителности, Природни паркове и др. държавни и обществени учреждения  -  Търговска отстъпка 40%;  Периодично разплащане само за продадените изделия.  Доставката на сувенирите е за наша сметка.

2. Консигнация за частни търговци - 50% търговска отстъпка - Половината от стойността на първоначалното и новите зареждания /нашият дял/ се депозира предварително. При всяко следващо зареждане, партньорите имат право да връщат непродадените изделия от предходното, като депозираната за тях сума, се компенсира с нови безплатни сувенири. При наличие на повреди по връщаните изделия, тяхната стойност се приспада от компенсацията, като само необходимостта от преопаковане коства 10%. Сувенири с премахнати /заличени/ ценови етикети, не се приемат обратно. 

 * Минималната стойност за зареждане, за да получите стока на консигнация е 250 лв.

  • Предоставяме разнообразни магнитни сувенири с налични /в Студио Артекс/ общопопулярни изгледи, от следните групи:  

1. ЗD Релефни Магнитни Сувенири33-133-339-232-х 

2. Книжки, Калейдоскопи, Двустранни14-822-914-4 

3. Магнити за хладилници09-209-318-418-719-119-2 

4. Дървени магнитни сувенири02-906-208-502-6 

5. Магнитни Пъзели, Стикери, Картички01-203-12

* При директно закупуване на сувенири:

а/ Отстъпките от цените на едро са до 30% 

б/  Можете да си спестите половината ДДС


{ Сувенири на едро :: Бонуси и отстъпки }

* Използването на формата се основава на актуалните общи условия за изпращане на снимки/изображения. Ако не сте съгласни с условията - не използвайте формата за изпращане на изображения.

ОБЩИ УСЛОВИЯ за ИЗПРАЩАНЕ на СНИМКИ>тук<

Artex-studio.com, в качеството си на изпълнител, не носи отговорност за съдържанието на файловете изпратени от клиента, в качеството си на възложител. С изпращане на изображенията, възложителят декларира, че има правото да използва снимките за производство на сувенири и не нарушава авторски права, като освобождава изпълнителя, от каквато и да е отговорност по установяване произхода и притежанието им. 

  • Име:
  • Фамилия:
  • Телефон:
  • Email:

  • Добави снимка

Приемам/Не Приемам общите условия


Преди да натиснете Бутон "ПРАТИ", моля отговорете на АНТИСПАМ Въпроса: Колко прави 2 x 10 =

АРТЕКС СТУДИО

Българските Сувенири :: www.artex-studio.com

върни се в началото стъпка назад нагоре

Сувенири от вашия град и район
Стативи Магнитни панели магнитни панели и стативи

върни се в началото стъпка назад нагоре

Начини на плащане (предстоят да бъдат активирани):