Промоции на сувенири с преференциални цени, бонуси и отстъпки

1. ЗА ЛИЦА, КОИТО ДИРЕКТНО ЗАКУПУВАТ ИЗДЕЛИЯТА, ПРЕДЛАГАМЕ СЛЕДНИТЕ ПРЕФЕРЕНЦИИ И ОТСТЪПКИ ОТ ЦЕНИТЕ:

а/ За количества - от 5 до 20% - нарастващи с по 1% на всеки 100 лв. за поръчки над 500 лв.

б/ Ако Ви останат непласирани сувенири, можете да ги замените безплатно, в размер до 10% от стойността на всяка нова заявка с изгледи от съответния град /туристически обект/. 

в/ Възможност да увеличите полагащите Ви се отстъпки, като закупите АБОНАМЕНТНА КАРТА "СПЕЦИАЛЕН КЛИЕНТ" /с цена 100 лв./, която ще Ви носи още 10% отстъпка от цените, при всяка Ваша поръчка, в продължение на 1 година.

г/ АНТИКРИЗИСНА КАРТА - за нерегистрирани по ДДС лица.  Струва 100 лв. и дава възможност да купувате продукция /през следващите 12 месеца/, без да заплащате ДДС, който се поема от нас.

2. СТОКА на КОНСИГНАЦИЯ даваме с 50% търговска отстъпка, след еднократно депозиране на сума в размер на 200 лв., като  консигнационното зареждане е с изделия на стойност 500 лв. /по цени на дребно/ и с изгледи от Вашето населено място или район. 

3.  ФРАНЧАЙЗ с  Комплексно зареждане на разнообразни хитови модели сувенири;  60% отстъпка от цените на дребно;   Осигуряваме стелажи и безплатна доставка до Вашия обект;  Всички изображения са със желаните от Вас забележителности; Имате право да заменяте залежали изделия.  Минималното зареждане е за 1000 лв., като срещу тях ще получите стока за 2500 лв.

* Картите за отстъпки важат при покупки на сувенири в стандартен или сериен вариант, с налични в Студио "Артекс" изгледи и колажи - над 10 000 дизайна от почти всички дестинации в България ...

 

Сувенири на едро - Бонус Карта 30% за сезон 2013

Поръчайте картата на e-mail: [email protected] /* */

При Първа Заявка /над 200лв./ получавате 8% БОНУС "Старт" Безплатни Сувенири!


Промоция :: Комплектно зареждане със сувенири

{ Сувенири на едро :: Бонуси и отстъпки }

Предлагаме зареждане с Комплект от 15-20 най-хитови и актуални модели магнитни сувенири с разнообразни форми, размери и материали /налични в Студио Артекс/, с изгледи на забележителности от Вашият град или туристически обект:

Освен комплекта със сувенири, ще получите до 30% безплатни бонуси, които съдържат допълнителни изделия и стелажи за тяхното разполагане + доставка за наша сметка.

Общият размер на бонусите се формира от:

а/ 10% за зареждане с предложените от нас налични модели

б/ 10% за нерегистрираните по ДДС лица /подробности/.

в/ 10% при предплащане и удължен срок за изпълнение.

г/ Безплатна доставка при стойност над 250 лв.

* Промоцията дава възможност да опознаете разнообразието в асортимента и да опитате без рискове продаваемостта на моделите, понеже имате право да замените сувенирите, които не сте успели да пласирате до 6 месеца след получаването им.
* Оптималната стойност на Промоционалния Комплект, за да бъдат включени основните хитови модели сувенири, е 250 лв. или повече, по Ваша преценка
* Бонусите включват налични в Студио "Артекс" изделия, с изгледи от Вашият град, обект или туристическа дестинация
* При замяна се приспада стойността на повредите и бонусите
 
Актуалните комплекти, с които зареждаме на този етап, включват някои от следните модели магнитни сувенири, според възможностите ни в момента на сделката /за подробности, кликвайте върху кодовете или наименованията/:
* И при следващите зареждания ще можете:


{ Сувенири на едро :: Бонуси и отстъпки }

* Използването на формата се основава на актуалните общи условия за изпращане на снимки/изображения. Ако не сте съгласни с условията - не използвайте формата за изпращане на изображения.

ОБЩИ УСЛОВИЯ за ИЗПРАЩАНЕ на СНИМКИ>тук<

Artex-studio.com, в качеството си на изпълнител, не носи отговорност за съдържанието на файловете изпратени от клиента, в качеството си на възложител. С изпращане на изображенията, възложителят декларира, че има правото да използва снимките за производство на сувенири и не нарушава авторски права, като освобождава изпълнителя, от каквато и да е отговорност по установяване произхода и притежанието им. 

  • Име:
  • Фамилия:
  • Телефон:
  • Email:

  • Добави снимка

Приемам/Не Приемам общите условия


Преди да натиснете Бутон "ПРАТИ", моля отговорете на АНТИСПАМ Въпроса: Колко прави 2 x 10 =

АРТЕКС СТУДИО

Българските Сувенири :: www.artex-studio.com

върни се в началото стъпка назад нагоре

Сувенири от вашия град и район
Стативи Магнитни панели магнитни панели и стативи

върни се в началото стъпка назад нагоре

Начини на плащане (предстоят да бъдат активирани):