Промоции на сувенири с преференциални цени, бонуси и отстъпки

1. ЗА ЛИЦА, КОИТО ДИРЕКТНО ЗАКУПУВАТ ИЗДЕЛИЯТА, ПРЕДЛАГАМЕ СЛЕДНИТЕ ПРЕФЕРЕНЦИИ И ОТСТЪПКИ ОТ ЦЕНИТЕ:

а/ За количества - от 5 до 20% - нарастващи с по 1% на всеки 100 лв. за поръчки над 500 лв.

б/ Ако Ви останат непласирани сувенири, можете да ги замените безплатно, в размер до 10% от стойността на всяка нова заявка с изгледи от съответния град /туристически обект/. 

в/ Възможност да увеличите полагащите Ви се отстъпки, като закупите АБОНАМЕНТНА КАРТА "СПЕЦИАЛЕН КЛИЕНТ" /с цена 100 лв./, която ще Ви носи още 10% отстъпка от цените, при всяка Ваша поръчка, в продължение на 1 година.

г/ АНТИКРИЗИСНА КАРТА - за нерегистрирани по ДДС лица.  Струва 100 лв. и дава възможност да купувате продукция /през следващите 12 месеца/, без да заплащате ДДС, който се поема от нас.

2. СТОКА на КОНСИГНАЦИЯ даваме с 50% търговска отстъпка, след еднократно депозиране на сума в размер на 200 лв., като  консигнационното зареждане е с изделия на стойност 500 лв. /по цени на дребно/ и с изгледи от Вашето населено място или район. 

3.  ФРАНЧАЙЗ с  Комплексно зареждане на разнообразни хитови модели сувенири;  60% отстъпка от цените на дребно;   Осигуряваме стелажи и безплатна доставка до Вашия обект;  Всички изображения са със желаните от Вас забележителности; Имате право да заменяте залежали изделия.  Минималното зареждане е за 1000 лв., като срещу тях ще получите стока за 2500 лв.

* Картите за отстъпки важат при покупки на сувенири в стандартен или сериен вариант, с налични в Студио "Артекс" изгледи и колажи - над 10 000 дизайна от почти всички дестинации в България ...

 

Сувенири на едро - Бонус Карта 30% за сезон 2013

Поръчайте картата на e-mail: [email protected] /* */

При Първа Заявка /над 200лв./ получавате 8% БОНУС "Старт" Безплатни Сувенири!

Сувенири на едро :: Бонуси и отстъпки


Сувенири на едро, подаръци и рекламни материали 

1. Стандартни преференции за всички: 

а/ Бонусите от цените на едро, могат да достигнат до 30%.

б/ При Комплектни зареждания за повече от 250 лв.доставката в България е за наша сметка, а  за европейските и черноморските държави - когато са за повече от 500 евро.

в/ При покупка на сувенири от нас, имате възможност да си спестите половината от ДДС /за подробности кликнете тук/ 

г/ Безплатно оформяме и пасваме нови изображения, предложени от клиенти, към всички модели сувенири. 

2. Специални преференции:

а/ Даваме 10% бонуси на лицата, стопанисващи културно-исторически ценности, когато закупуват сувенири. 

б/ При поръчка на СУВЕНИРИ с готов /за директен печат/ дизайн на клиента, правим отстъпка от 10 до 20 %.  

в/ За Рекламни, Сватбени агенции, Дистрибутори и други съдействащи лица осигуряваме от 10 до 20 % отстъпка

3. Овъзмездяваме собствениците /стопаните/ на културно-исторически ценности /КИЦ/ с 15% от приходите  /съгласно чл. 20, ал. 5 от Наредба № Н-00-0005 на МК/, когато продукти с изгледи на тяхни обекти, се разпространяват към други /трети/ лица.

4. На всички търговци даваме възможност да връщат залежали или труднопласируеми неперсонифицирани сувенири /които компенсираме равностойно/, в размер до 10% от стойността на всяка нова заявка. Прилагаме и обратно изкупуване на остатъчна стока на половин цена /до 2 години след продажбата/, но само ако захабяването й не надхвърля нормалното за срока на употреба.

5. Минималните количества за поръчка от модел /за да ползвате цените на едро/ е 20 броя с налични изображения /микс/ за Вашият град или обект, или 50 броя, ако желаете точно определен изглед, а не микс.  Срокът за изработка е между 1 и 5 работни дни, в зависимост от количествата и сложността на заявката.

6. Сувенири на Консигнация предоставяме съобразно следните условия /кликнете тук/

7. Когато по едно и също време, за едни и същи сувенири, важат /действат/ повече от една промоция или възможност за отстъпка или бонус, се прилага само по-изгодната за клиента.

* Студио Артекс, в качеството си на изпълнител, не носи отговорност за съдържанието на файловете изпратени от клиенти - възложители. С подаването на изображения, всеки възложител автоматично декларира, че има правото да използва снимките за производство на сувенири, като освобождава изпълнителя, от каквато и да е отговорност по установяване произхода и притежанието им, както и се съгласява снимките да бъдат използвани за електронна визуализация на сувенири в нашите сайтове.

 

 


  

АРТЕКС СТУДИО

Българските Сувенири :: www.artex-studio.com

върни се в началото стъпка назад нагоре

Сувенири от вашия град и район




Стативи Магнитни панели магнитни панели и стативи

върни се в началото стъпка назад нагоре

Начини на плащане (предстоят да бъдат активирани):