Промоции на сувенири с преференциални цени, бонуси и отстъпки

1. ЗА ЛИЦА, КОИТО ДИРЕКТНО ЗАКУПУВАТ ИЗДЕЛИЯТА, ПРЕДЛАГАМЕ СЛЕДНИТЕ ПРЕФЕРЕНЦИИ И ОТСТЪПКИ ОТ ЦЕНИТЕ:

а/ За количества - от 5 до 20% - нарастващи с по 1% на всеки 100 лв. за поръчки над 500 лв.

б/ Ако Ви останат непласирани сувенири, можете да ги замените безплатно, в размер до 10% от стойността на всяка нова заявка с изгледи от съответния град /туристически обект/. 

в/ Възможност да увеличите полагащите Ви се отстъпки, като закупите АБОНАМЕНТНА КАРТА "СПЕЦИАЛЕН КЛИЕНТ" /с цена 100 лв./, която ще Ви носи още 10% отстъпка от цените, при всяка Ваша поръчка, в продължение на 1 година.

г/ АНТИКРИЗИСНА КАРТА - за нерегистрирани по ДДС лица.  Струва 100 лв. и дава възможност да купувате продукция /през следващите 12 месеца/, без да заплащате ДДС, който се поема от нас.

2. СТОКА на КОНСИГНАЦИЯ даваме с 50% търговска отстъпка, след еднократно депозиране на сума в размер на 200 лв., като  консигнационното зареждане е с изделия на стойност 500 лв. /по цени на дребно/ и с изгледи от Вашето населено място или район. 

3.  ФРАНЧАЙЗ с  Комплексно зареждане на разнообразни хитови модели сувенири;  60% отстъпка от цените на дребно;   Осигуряваме стелажи и безплатна доставка до Вашия обект;  Всички изображения са със желаните от Вас забележителности; Имате право да заменяте залежали изделия.  Минималното зареждане е за 1000 лв., като срещу тях ще получите стока за 2500 лв.

* Картите за отстъпки важат при покупки на сувенири в стандартен или сериен вариант, с налични в Студио "Артекс" изгледи и колажи - над 10 000 дизайна от почти всички дестинации в България ...

 

Сувенири на едро - Бонус Карта 30% за сезон 2013

Поръчайте картата на e-mail: [email protected] /* */

При Първа Заявка /над 200лв./ получавате 8% БОНУС "Старт" Безплатни Сувенири!

Сувенири по проекти и поръчки на клиенти


Мостри с индивидуален дизайн

Произвеждаме Магнити, Ключодържатели, Значки и други модели сувенири по Индивидуални идеи /с изображения на клиенти/. Изпратете ни фотоснимки, проекти, графики, изгледи, текстове, файлове, с които да изработим желаните от Вас сувенири.  Първоначалното електронно визуализиране към стандартните форми и размери е безплатно, след което публикуваме изображенията в сайта, за да придобиете представа как ще изглеждат. 

За всяка поръчка, цените се калкулират индивидуално, възоснова на следните критерии:  При заявки над 100 лв., /от едно изображение/ се прилагат цените на едро, обявени в сайта, но ако общата стойност е между 50 и 99 лв., цените се завишават с 50%, а при поръчки от 20 до 49 лв. - се удвояват.  Калкулирането се извършва след уточняване параметрите на заявката и клиентите се уведомяват за цената, преди да стартира нейното изпълнение.  Изработката осъществяваме след получаване на капаро - поне половината от общата стойност. 

Изработването на предварителни /единични/ реални мостри /готови продукти в завършен вид/, както и дизайнерски разработки на колажи, лога, графики или др.п. електронни проекти по задание на клиент, става съобразно следния регламент: /моля, кликнете тук/.

Изпратете ни Ваши снимки  за безплатно оформление.

 


  

АРТЕКС СТУДИО

Българските Сувенири :: www.artex-studio.com

върни се в началото стъпка назад нагоре

Сувенири от вашия град и район
Стативи Магнитни панели магнитни панели и стативи

върни се в началото стъпка назад нагоре

Начини на плащане (предстоят да бъдат активирани):