Промоции на сувенири с преференциални цени, бонуси и отстъпки

1. ЗА ЛИЦА, КОИТО ДИРЕКТНО ЗАКУПУВАТ ИЗДЕЛИЯТА, ПРЕДЛАГАМЕ СЛЕДНИТЕ ПРЕФЕРЕНЦИИ И ОТСТЪПКИ ОТ ЦЕНИТЕ:

а/ За количества - от 5 до 20% - нарастващи с по 1% на всеки 100 лв. за поръчки над 500 лв.

б/ Ако Ви останат непласирани сувенири, можете да ги замените безплатно, в размер до 10% от стойността на всяка нова заявка с изгледи от съответния град /туристически обект/. 

в/ Възможност да увеличите полагащите Ви се отстъпки, като закупите АБОНАМЕНТНА КАРТА "СПЕЦИАЛЕН КЛИЕНТ" /с цена 100 лв./, която ще Ви носи още 10% отстъпка от цените, при всяка Ваша поръчка, в продължение на 1 година.

г/ АНТИКРИЗИСНА КАРТА - за нерегистрирани по ДДС лица.  Струва 100 лв. и дава възможност да купувате продукция /през следващите 12 месеца/, без да заплащате ДДС, който се поема от нас.

2. СТОКА на КОНСИГНАЦИЯ даваме с 50% търговска отстъпка, след еднократно депозиране на сума в размер на 200 лв., като  консигнационното зареждане е с изделия на стойност 500 лв. /по цени на дребно/ и с изгледи от Вашето населено място или район. 

3.  ФРАНЧАЙЗ с  Комплексно зареждане на разнообразни хитови модели сувенири;  60% отстъпка от цените на дребно;   Осигуряваме стелажи и безплатна доставка до Вашия обект;  Всички изображения са със желаните от Вас забележителности; Имате право да заменяте залежали изделия.  Минималното зареждане е за 1000 лв., като срещу тях ще получите стока за 2500 лв.

* Картите за отстъпки важат при покупки на сувенири в стандартен или сериен вариант, с налични в Студио "Артекс" изгледи и колажи - над 10 000 дизайна от почти всички дестинации в България ...

 

Сувенири на едро - Бонус Карта 30% за сезон 2013

Поръчайте картата на e-mail: [email protected] /* */

При Първа Заявка /над 200лв./ получавате 8% БОНУС "Старт" Безплатни Сувенири!


Сувенири на Консигнация

{ Сувенири на едро :: Бонуси и отстъпки }

На Консигнация даваме най-продаваемите и хитови модели общопопулярни сувенири, според наличностите в момента на зареждането.  Разполагаме с Консигнационни Комплекти за почти всички градове и туристически забележителности.

1. Стандартна Консигнация с плащане след продажбата, предлагаме само за Общински и Държавни обекти - Музеи, Туристически Информационни Центрове, Природни Паркове, Манастири и др.п. 

2. Всички останали клиенти могат да се възползват от правото на връщане и замяна на залежали изделия в размер до 33% от стойността на всяка нова поръчка. Връщаните изделия се заменят с нови по Ваш избор, като се приспадат безплатните бонуси и необходимите разходи за освежаване и поправка.

3. Даваме безплатни стелажчета за естетическо разполагане на изделията и стока на консигнация, при следните основни принципи:

а/ Комисионната е 40%

б/ Разплащанията се правят ежемесечно, до 10-то число на следващия, само за продадените Магнити

в/ Сувенирите са с изгледи от дестинацията, в която е обектът

г/ Зареждаме само с изделия, които са налични при нас, към момента на зареждането. Ако Консигнационният партньор желае производството на нови, точно определени модели, следва да ги заплати по цени на едро

д/ Всички изделия са опаковани и с маркирани продажни цени

е/ Предоставените стелажи са само за нашите сувенири

ж/ Не даваме стока на консигнация, ако получателят закупува от друг доставчик изделия от същите стокови групи

з/ Сувенири с премахнати или заличени ценови етикети се считат за продадени

* ЗD Релефни Магнитни Сувенири33-133-339-232-х 

* Книжки, Калейдоскопи, Двустранни14-822-914-4 

* Магнити за хладилници09-209-318-418-719-119-2 

* Дървени магнитни сувенири02-906-208-502-6 

* Магнитни Пъзели, Стикери, Картички01-203-12

* При директно закупуване на сувенири:

а/ Отстъпките от цените на едро са до 25% 

б/  Можете да си спестите половината ДДС


{ Сувенири на едро :: Бонуси и отстъпки }

* Използването на формата се основава на актуалните общи условия за изпращане на снимки/изображения. Ако не сте съгласни с условията - не използвайте формата за изпращане на изображения.

ОБЩИ УСЛОВИЯ за ИЗПРАЩАНЕ на СНИМКИ>тук<

Artex-studio.com, в качеството си на изпълнител, не носи отговорност за съдържанието на файловете изпратени от клиента, в качеството си на възложител. С изпращане на изображенията, възложителят декларира, че има правото да използва снимките за производство на сувенири и не нарушава авторски права, като освобождава изпълнителя, от каквато и да е отговорност по установяване произхода и притежанието им. 

  • Име:
  • Фамилия:
  • Телефон:
  • Email:

  • Добави снимка

Приемам/Не Приемам общите условия


Преди да натиснете Бутон "ПРАТИ", моля отговорете на АНТИСПАМ Въпроса: Колко прави 2 x 10 =

АРТЕКС СТУДИО

Българските Сувенири :: www.artex-studio.com

върни се в началото стъпка назад нагоре

Сувенири от вашия град и район
Стативи Магнитни панели магнитни панели и стативи

върни се в началото стъпка назад нагоре

Начини на плащане (предстоят да бъдат активирани):