Промоции на сувенири с преференциални цени, бонуси и отстъпки

1. ЗА ЛИЦА, КОИТО ДИРЕКТНО ЗАКУПУВАТ ИЗДЕЛИЯТА, ПРЕДЛАГАМЕ СЛЕДНИТЕ ПРЕФЕРЕНЦИИ И ОТСТЪПКИ ОТ ЦЕНИТЕ:

а/ За количества - от 5 до 20% - нарастващи с по 1% на всеки 100 лв. за поръчки над 500 лв.

б/ Ако Ви останат непласирани сувенири, можете да ги замените безплатно, в размер до 10% от стойността на всяка нова заявка с изгледи от съответния град /туристически обект/. 

в/ Възможност да увеличите полагащите Ви се отстъпки, като закупите АБОНАМЕНТНА КАРТА "СПЕЦИАЛЕН КЛИЕНТ" /с цена 100 лв./, която ще Ви носи още 10% отстъпка от цените, при всяка Ваша поръчка, в продължение на 1 година.

г/ АНТИКРИЗИСНА КАРТА - за нерегистрирани по ДДС лица.  Струва 100 лв. и дава възможност да купувате продукция /през следващите 12 месеца/, без да заплащате ДДС, който се поема от нас.

2. СТОКА на КОНСИГНАЦИЯ даваме с 50% търговска отстъпка, след еднократно депозиране на сума в размер на 200 лв., като  консигнационното зареждане е с изделия на стойност 500 лв. /по цени на дребно/ и с изгледи от Вашето населено място или район. 

3.  ФРАНЧАЙЗ с  Комплексно зареждане на разнообразни хитови модели сувенири;  60% отстъпка от цените на дребно;   Осигуряваме стелажи и безплатна доставка до Вашия обект;  Всички изображения са със желаните от Вас забележителности; Имате право да заменяте залежали изделия.  Минималното зареждане е за 1000 лв., като срещу тях ще получите стока за 2500 лв.

* Картите за отстъпки важат при покупки на сувенири в стандартен или сериен вариант, с налични в Студио "Артекс" изгледи и колажи - над 10 000 дизайна от почти всички дестинации в България ...

 

Сувенири на едро - Бонус Карта 30% за сезон 2013

Поръчайте картата на e-mail: [email protected] /* */

При Първа Заявка /над 200лв./ получавате 8% БОНУС "Старт" Безплатни Сувенири!

За Артекс Студио :: Презентация


За всеки от клиентите предлагаме конкретно ориентирани тематични продукти, свързани с основната им дейност и района, в който функционират.  Изделията представят културно-историческите, природо-географските и етнографските особености на всеки град и район в България.  Основната ни цел е да удовлетворим специфичните изисквания и желания на нашите партньори.  Стремим се да откликнем и осъществим всяка нова идея, препоръка или конкретно предложение дадено от тях.  Доставката в цялата страна е безплатна при Комплектни зареждания над 300 лв., с модели по наша препоръка. Предоставяме за ползване стативи и панели, които улесняват предлагането и увеличават реализирания оборот.  Периодично организираме промоции с намаления на цени, даваме бонуси и подаръци на съдействащите лица.

Овъзмездяваме собствениците /стопаните/ на културно-исторически ценности /КИЦ/ с 15% от приходите /съгласно чл. 20, ал. 5 от Наредба № Н-00-0005 на МК/, когато продукти с тяхни изгледи, се разпространяват към други /трети/ лица.

Ако се интересувате от бизнес или желаете да си сътрудничим и да печелите от нашите сувенири, моля, след като разгледате изделията, отворете офертите и прочетете подходящите за Вас.  Възникнат ли въпроси - не се колебайте да се свържите с нас.  С удоволствие ще обсъдим Вашите предложения и ще направим всичко възможно, за да достигнем до взаимноизгодни решения.

Нашите сувенири са предпочитани като приятен и траен спомен от посетеното населено място или туристически обект, а и от местните жители, като оригинален подарък при гостувания и пътувания.

За да ползвате цените на едро, минималните количества за поръчка е поне 10 броя от модел и поне 100 броя обща поръчка /за не по-малко от 100 лв., с налични изображения за Вашият град или обект/.  Срокът за изработка е между 2 и 5 работни дни, в зависимост от количествата и сложността на заявката.

За контакти:  Студио “Артекс”,  гр. Бургас,  ул. “Александър Стамболийски” № 20;  Офис телефони:  056 83-60-44;  0887 67-16-73;  Отдел “Пласмент”:  0885 54-61-17;  Управител:   0888 43-55-23;  E-mail:  artofis@abv.bg;  artex@abv.bg

Преминете към:

 


Тази категория не съдържа продукти :: Очаквайте Скоро!

  

АРТЕКС СТУДИО

Българските Сувенири :: www.artex-studio.com

върни се в началото стъпка назад нагоре

Сувенири от вашия град и район
Стативи Магнитни панели магнитни панели и стативи

върни се в началото стъпка назад нагоре

Начини на плащане (предстоят да бъдат активирани):