Промоции на сувенири с преференциални цени, бонуси и отстъпки

1. ЗА ЛИЦА, КОИТО ДИРЕКТНО ЗАКУПУВАТ ИЗДЕЛИЯТА, ПРЕДЛАГАМЕ СЛЕДНИТЕ ПРЕФЕРЕНЦИИ И ОТСТЪПКИ ОТ ЦЕНИТЕ:

а/ За количества - от 5 до 20% - нарастващи с по 1% на всеки 100 лв. за поръчки над 500 лв.

б/ Ако Ви останат непласирани сувенири, можете да ги замените безплатно, в размер до 10% от стойността на всяка нова заявка с изгледи от съответния град /туристически обект/. 

в/ Възможност да увеличите полагащите Ви се отстъпки, като закупите АБОНАМЕНТНА КАРТА "СПЕЦИАЛЕН КЛИЕНТ" /с цена 100 лв./, която ще Ви носи още 10% отстъпка от цените, при всяка Ваша поръчка, в продължение на 1 година.

г/ АНТИКРИЗИСНА КАРТА - за нерегистрирани по ДДС лица.  Струва 100 лв. и дава възможност да купувате продукция /през следващите 12 месеца/, без да заплащате ДДС, който се поема от нас.

2. СТОКА на КОНСИГНАЦИЯ даваме с 50% търговска отстъпка, след еднократно депозиране на сума в размер на 200 лв., като  консигнационното зареждане е с изделия на стойност 500 лв. /по цени на дребно/ и с изгледи от Вашето населено място или район. 

3.  ФРАНЧАЙЗ с  Комплексно зареждане на разнообразни хитови модели сувенири;  60% отстъпка от цените на дребно;   Осигуряваме стелажи и безплатна доставка до Вашия обект;  Всички изображения са със желаните от Вас забележителности; Имате право да заменяте залежали изделия.  Минималното зареждане е за 1000 лв., като срещу тях ще получите стока за 2500 лв.

* Картите за отстъпки важат при покупки на сувенири в стандартен или сериен вариант, с налични в Студио "Артекс" изгледи и колажи - над 10 000 дизайна от почти всички дестинации в България ...

 

Сувенири на едро - Бонус Карта 30% за сезон 2013

Поръчайте картата на e-mail: [email protected] /* */

При Първа Заявка /над 200лв./ получавате 8% БОНУС "Старт" Безплатни Сувенири!

Музейни сувенири за посетители


Музейни сувенири за посетители

ПОКАЗАНИТЕ в КАТЕГОРИЯТА ИЗОБРАЖЕНИЯ на МУЗЕЙНИ ЕКСПОНАТИ и ОБЕКТИ са ПРИМЕРНИ ОБРАЗЦИ и се ПРЕДЛАГАТ като СУВЕНИРИ само на СЪОТВЕТНИТЕ МУЗЕИ и ГАЛЕРИИ, които ги СТОПАНИСВАТ !

Предоставяме на всеки Музей или Галерия, тематични сувенири свързани с тяхната дейност и с изгледи на тяхни обекти и експонати, на консигнация с 30% комисионна или дарение.

Защитените от Закона за културното наследство изображения, се предлагат само на правоимащите лица.  Комерсиалното използване от други, става след овъзмездяване на собствениците /стопаните/ ...   Овъзмездяването е в размер на 15% от приходите /съгласно чл. 20, ал. 5 от Наредба № Н-00-0005 на МК/, когато продукти с изображения на Културно-исторически ценности, се пласират към други /трети/ лица. За коректност, такива изделия се маркират със специални стикери. Моля, ако сте собственик /стопанин/ на КИЦ и видите в сайта изображение на Ваш обект, свържете се с нас, за да стартираме овъзмездяването!

  • Моля, кликвайте върху картинките, за да разгледате ...

 


  

АРТЕКС СТУДИО

Българските Сувенири :: www.artex-studio.com

върни се в началото стъпка назад нагоре

Сувенири от вашия град и район
Стативи Магнитни панели магнитни панели и стативи

върни се в началото стъпка назад нагоре

Начини на плащане (предстоят да бъдат активирани):