Промоции на сувенири с преференциални цени, бонуси и отстъпки

1. ЗА ЛИЦА, КОИТО ДИРЕКТНО ЗАКУПУВАТ ИЗДЕЛИЯТА, ПРЕДЛАГАМЕ СЛЕДНИТЕ ПРЕФЕРЕНЦИИ И ОТСТЪПКИ ОТ ЦЕНИТЕ:

а/ За количества - от 5 до 20% - нарастващи с по 1% на всеки 100 лв. за поръчки над 500 лв.

б/ Ако Ви останат непласирани сувенири, можете да ги замените безплатно, в размер до 10% от стойността на всяка нова заявка с изгледи от съответния град /туристически обект/. 

в/ Възможност да увеличите полагащите Ви се отстъпки, като закупите АБОНАМЕНТНА КАРТА "СПЕЦИАЛЕН КЛИЕНТ" /с цена 100 лв./, която ще Ви носи още 10% отстъпка от цените, при всяка Ваша поръчка, в продължение на 1 година.

г/ АНТИКРИЗИСНА КАРТА - за нерегистрирани по ДДС лица.  Струва 100 лв. и дава възможност да купувате продукция /през следващите 12 месеца/, без да заплащате ДДС, който се поема от нас.

2. СТОКА на КОНСИГНАЦИЯ даваме с 50% търговска отстъпка, след еднократно депозиране на сума в размер на 200 лв., като  консигнационното зареждане е с изделия на стойност 500 лв. /по цени на дребно/ и с изгледи от Вашето населено място или район. 

3.  ФРАНЧАЙЗ с  Комплексно зареждане на разнообразни хитови модели сувенири;  60% отстъпка от цените на дребно;   Осигуряваме стелажи и безплатна доставка до Вашия обект;  Всички изображения са със желаните от Вас забележителности; Имате право да заменяте залежали изделия.  Минималното зареждане е за 1000 лв., като срещу тях ще получите стока за 2500 лв.

* Картите за отстъпки важат при покупки на сувенири в стандартен или сериен вариант, с налични в Студио "Артекс" изгледи и колажи - над 10 000 дизайна от почти всички дестинации в България ...

 

Сувенири на едро - Бонус Карта 30% за сезон 2013

Поръчайте картата на e-mail: [email protected] /* */

При Първа Заявка /над 200лв./ получавате 8% БОНУС "Старт" Безплатни Сувенири!

Контакти и Поръчки


За да поръчате сувенири, моля, опишете в мейл до: artofis@abv.bg

1. Моделите, които желаете, с трицифрените им кодове. Ако се възползвате от Промоцията за Комплектно зареждане с хитови модели, по наша препоръка, ще получите до 25% безплатни бонуси и не е необходимо да посочвате конкретни кодове.

2. За кой град или обект да бъдат.

3. Количествата - като имате предвид, че заявката за конкретен модел и дизайн не може да бъде по-малка от 10 броя, и не по-малко от 100 бр./100 лв. обща поръчка.

4. Точен адрес за доставка, имената и телефони на получателя. 

5. Пълни и точни данни за издаване на фактура. 

За заявки на сувенири с дизайни, публикувани в този сайт, срокът за изработка е от 2-3 до 5-6 работни дни, в зависимост от количествата и сложността на моделите и имате възможност да ползвате следните бонуси и преференции: 

 Безплатна доставка при Комплектно зареждане над 300 лв.

10% при придобиване на Ваучер "Специален Клиент"

От 5 до 20% бонуси за количества над 500 броя 

Всички сувенири, можем да направим и с Ваши снимки

За контакти: Студио “Артекс”,  гр. Бургас,  ул. “Александър Стамболийски” № 20;  Офис тел.:  056 83-60-44;  Отдел “Пласмент”:  0885 54-61-17;  Управител:   0888 43-55-23;  Скайп:Свържете се с насartexstudio;  E-mail:  artofis@abv.bg;  artex@abv.bg

Преминете към:

 


Тази категория не съдържа продукти :: Очаквайте Скоро!

  

АРТЕКС СТУДИО

Българските Сувенири :: www.artex-studio.com

върни се в началото стъпка назад нагоре

Сувенири от вашия град и район
Стативи Магнитни панели магнитни панели и стативи

върни се в началото стъпка назад нагоре

Начини на плащане (предстоят да бъдат активирани):