Промоции на сувенири с преференциални цени, бонуси и отстъпки

1. ЗА ЛИЦА, КОИТО ДИРЕКТНО ЗАКУПУВАТ ИЗДЕЛИЯТА, ПРЕДЛАГАМЕ СЛЕДНИТЕ ПРЕФЕРЕНЦИИ И ОТСТЪПКИ ОТ ЦЕНИТЕ:

а/ За количества - от 5 до 20% - нарастващи с по 1% на всеки 100 лв. за поръчки над 500 лв.

б/ Ако Ви останат непласирани сувенири, можете да ги замените безплатно, в размер до 10% от стойността на всяка нова заявка с изгледи от съответния град /туристически обект/. 

в/ Възможност да увеличите полагащите Ви се отстъпки, като закупите АБОНАМЕНТНА КАРТА "СПЕЦИАЛЕН КЛИЕНТ" /с цена 100 лв./, която ще Ви носи още 10% отстъпка от цените, при всяка Ваша поръчка, в продължение на 1 година.

г/ АНТИКРИЗИСНА КАРТА - за нерегистрирани по ДДС лица.  Струва 100 лв. и дава възможност да купувате продукция /през следващите 12 месеца/, без да заплащате ДДС, който се поема от нас.

2. СТОКА на КОНСИГНАЦИЯ даваме с 50% търговска отстъпка, след еднократно депозиране на сума в размер на 200 лв., като  консигнационното зареждане е с изделия на стойност 500 лв. /по цени на дребно/ и с изгледи от Вашето населено място или район. 

3.  ФРАНЧАЙЗ с  Комплексно зареждане на разнообразни хитови модели сувенири;  60% отстъпка от цените на дребно;   Осигуряваме стелажи и безплатна доставка до Вашия обект;  Всички изображения са със желаните от Вас забележителности; Имате право да заменяте залежали изделия.  Минималното зареждане е за 1000 лв., като срещу тях ще получите стока за 2500 лв.

* Картите за отстъпки важат при покупки на сувенири в стандартен или сериен вариант, с налични в Студио "Артекс" изгледи и колажи - над 10 000 дизайна от почти всички дестинации в България ...

 

Сувенири на едро - Бонус Карта 30% за сезон 2013

Поръчайте картата на e-mail: [email protected] /* */

При Първа Заявка /над 200лв./ получавате 8% БОНУС "Старт" Безплатни Сувенири!

Сътрудничество и Овъзмездяване по Закон за Културното Наследство

Оферта и /проекто/ Договор за овъзмездяване на собствениците /стопаните/ на  Културно Исторически Ценности по Наредба № Н-00-0005 на Министерството на Културата

Студио “Артекс” осъществява целева изработка на представителни и рекламни сувенири с изображения на културно-исторически ценности /КИЦ/ и забележителности от населени места и околностите им, като на всеки партньор предлагаме индивидуални изделия с изгледи от неговите обекти.

Производственият ни асортимент включва над 70 модела магнитни сувенири, ключодържатели, значки, календари, албум-хармоники, пирамидки, книгоразделители, бродирани битови изделия и други.

На собствениците /стопаните/ на  КИЦ предлагаме сътрудничество в следните направления:

1. За Национални, Общински и Ведомствени Музеи, Туристически информационни центрове, Подразделения и други подходящи обекти, имаме възможност да предоставяме сувенирите на консигнация /с доставка за наша сметка/, като комисионната /отстъпката, дарението/ ще бъде в размер на 30% от цените на дребно.

2. При директно изкупуване на сувенири за собствени нужди /от посочените в т.1 лица - за представителни мероприятия, празници, посещения на делегации, културни и спортни прояви, участия в изложения и др.п./, ще осигуряваме преференциални /възможно най-ниски/ цени на производител, като след всяка сделка ще даряваме 10% от нейната стойност.  Цялостното оформление /дизайнът/ на сувенирите ще бъдат съобразени с Вашите изисквания, вкл. на изображения предоставени /препоръчани/ от Вас.

3. За всички сувенири, включващи изгледи /изображения/ на обекти Ваша собственост /или стопанисвани от Вас/, които продаваме на външни /трети/ лица и търговци, ще Ви овъзмездяваме с 15% от приходите /съобразно чл. 20, ал. 5 от Наредба № Н-00-0005 на МК/.  За да бъдем коректни, тези изделия ще бъдат маркирани със специални стикери.

Моля, ако сте собственик /стопанин/ на КИЦ и желаете да сключим Договор за овъзмездяване по чл. 179 от Закона за Културното Наследство или видите в сайта изображения на Ваш обект, свържете се с нас, за да предоставим необходимите документи и Проектодоговори.  Гарантираме коректност и ползотворно сътрудничество.  Готови сме да обсъдим всяка Ваша нова идея или предложение.


АРТЕКС СТУДИО

Българските Сувенири :: www.artex-studio.com

върни се в началото стъпка назад нагоре

Сувенири от вашия град и район
Стативи Магнитни панели магнитни панели и стативи

върни се в началото стъпка назад нагоре

Начини на плащане (предстоят да бъдат активирани):