Промоции на сувенири с преференциални цени, бонуси и отстъпки

1. ЗА ЛИЦА, КОИТО ДИРЕКТНО ЗАКУПУВАТ ИЗДЕЛИЯТА, ПРЕДЛАГАМЕ СЛЕДНИТЕ ПРЕФЕРЕНЦИИ И ОТСТЪПКИ ОТ ЦЕНИТЕ:

а/ За количества - от 5 до 20% - нарастващи с по 1% на всеки 100 лв. за поръчки над 500 лв.

б/ Ако Ви останат непласирани сувенири, можете да ги замените безплатно, в размер до 10% от стойността на всяка нова заявка с изгледи от съответния град /туристически обект/. 

в/ Възможност да увеличите полагащите Ви се отстъпки, като закупите АБОНАМЕНТНА КАРТА "СПЕЦИАЛЕН КЛИЕНТ" /с цена 100 лв./, която ще Ви носи още 10% отстъпка от цените, при всяка Ваша поръчка, в продължение на 1 година.

г/ АНТИКРИЗИСНА КАРТА - за нерегистрирани по ДДС лица.  Струва 100 лв. и дава възможност да купувате продукция /през следващите 12 месеца/, без да заплащате ДДС, който се поема от нас.

2. СТОКА на КОНСИГНАЦИЯ даваме с 50% търговска отстъпка, след еднократно депозиране на сума в размер на 200 лв., като  консигнационното зареждане е с изделия на стойност 500 лв. /по цени на дребно/ и с изгледи от Вашето населено място или район. 

3.  ФРАНЧАЙЗ с  Комплексно зареждане на разнообразни хитови модели сувенири;  60% отстъпка от цените на дребно;   Осигуряваме стелажи и безплатна доставка до Вашия обект;  Всички изображения са със желаните от Вас забележителности; Имате право да заменяте залежали изделия.  Минималното зареждане е за 1000 лв., като срещу тях ще получите стока за 2500 лв.

* Картите за отстъпки важат при покупки на сувенири в стандартен или сериен вариант, с налични в Студио "Артекс" изгледи и колажи - над 10 000 дизайна от почти всички дестинации в България ...

 

Сувенири на едро - Бонус Карта 30% за сезон 2013

Поръчайте картата на e-mail: [email protected] /* */

При Първа Заявка /над 200лв./ получавате 8% БОНУС "Старт" Безплатни Сувенири!


Дистрибутори на Сувенири и Магнити

{ Сувенири на едро :: Бонуси и отстъпки }

Търсим Представители във всеки град, туристическа дестинация и държава в Европа:

1. За Дистрибутори даваме допълнителна отстъпка между 20 и 30% от цените на едро /по които ги предлагаме в съответната държава/, така че сувенирите стават достатъчно евтини, за да ги продавате лесно и успешно. Съобразно конюнктурата на пазара, Вие можете по своя преценка /свободно и неограничено/ да поставяте и по-голяма надценка на продуктите, които предлагате.

2. При всяка поръчка издаваме фактура за пълната й стойност /вкл. и за Вашата комисионна/, така че няма да дължите данъци и осигуровки в съответната държава, и ще можете да действате и без да имате регистрирана фирма. 

3. За всеки град или дестинация, във всяка страна, осигуряваме Комплект Мостри /Реални Сувенири/, съдържащ най-хитовите изделия и дизайни + Каталог за съответното място, които улесняват предлагането на продукцията и осигуряват нагледна представа за всеки от тях. 

4. В местата /градове, туристически обекти и дестинации/, закъдето сте поръчали Мострени комплекти и докато действате активно, ще бъдете единствен Дистрибутор /Представител/ и няма да предоставяме тази възможност на друг.

* Процедурата е следната: 

1. Мострите се поръчват на Комплекти, съдържащи по 10 сувенира от разнообразни модели, с изгледи от мястото, за което желаете. Мостреният комплект струва 30 лв. Можете да поръчате и повече от 1 комплект, като всеки следващ ще съдържа различни модели /с други форми, размери или материали/ от предходните, като по този начин ще разполагате с доста по-голямо разнообразие. Безплатно ще Ви изпратим и електронни Каталози с дизайните. 

2. След като получите Мострите, трябва поне по веднъж да посетите сувенирни магазини, туристически информационни центрове, замъци, катедрали, крепости, хотели, книжарници и др. подходящи обекти, където да покажете Мострите и Каталозите, като е добре да оставяте по един каталог, а може и по някоя мостра, ако прецените; и разбира се, Ваши координати за връзка, където да дават заявките.

3. Някои търговци ще поръчват още при първото посещение - минималното количество е поне по 10 броя от модел и дизайн /т.е. ако заявят от 30-40 вида магнити - от всеки трябва да са по 10 или повече бройки/.  Цените, по които ще предлагате сувенирите, ги определяте Вие самостоятелно, според това както Ви е изгодно. Ние, преди това, ще сме Ви изпратили точен ценоразпис, по колко стотинки искаме за всеки модел. 

5. Доставката от България до Вас или до Вашите клиенти ще бъде с куриер ЗА НАША СМЕТКА при поръчки над 250 евро. Моля, имайте предвид и че Срокът за изработка е около 1 седмица след капариране и после - още 1 седмица за доставката.  

* Ако имате още предварителни въпроси - моля пишете ... ще се постараем да Ви отговорим максимално точно и ясно ...

Изход към Сувенири за Европейските държави 

Изход към Сувенири за България 

Изход към Основните Модели Сувенири 


{ Сувенири на едро :: Бонуси и отстъпки }

* Използването на формата се основава на актуалните общи условия за изпращане на снимки/изображения. Ако не сте съгласни с условията - не използвайте формата за изпращане на изображения.

ОБЩИ УСЛОВИЯ за ИЗПРАЩАНЕ на СНИМКИ>тук<

Artex-studio.com, в качеството си на изпълнител, не носи отговорност за съдържанието на файловете изпратени от клиента, в качеството си на възложител. С изпращане на изображенията, възложителят декларира, че има правото да използва снимките за производство на сувенири и не нарушава авторски права, като освобождава изпълнителя, от каквато и да е отговорност по установяване произхода и притежанието им. 

  • Име:
  • Фамилия:
  • Телефон:
  • Email:

  • Добави снимка

Приемам/Не Приемам общите условия


Преди да натиснете Бутон "ПРАТИ", моля отговорете на АНТИСПАМ Въпроса: Колко прави 2 x 10 =

АРТЕКС СТУДИО

Българските Сувенири :: www.artex-studio.com

върни се в началото стъпка назад нагоре

Сувенири от вашия град и район
Стативи Магнитни панели магнитни панели и стативи

върни се в началото стъпка назад нагоре

Начини на плащане (предстоят да бъдат активирани):