Промоции на сувенири с преференциални цени, бонуси и отстъпки

1. ЗА ЛИЦА, КОИТО ДИРЕКТНО ЗАКУПУВАТ ИЗДЕЛИЯТА, ПРЕДЛАГАМЕ СЛЕДНИТЕ ПРЕФЕРЕНЦИИ И ОТСТЪПКИ ОТ ЦЕНИТЕ:

а/ За количества - от 5 до 20% - нарастващи с по 1% на всеки 100 лв. за поръчки над 500 лв.

б/ Ако Ви останат непласирани сувенири, можете да ги замените безплатно, в размер до 10% от стойността на всяка нова заявка с изгледи от съответния град /туристически обект/. 

в/ Възможност да увеличите полагащите Ви се отстъпки, като закупите АБОНАМЕНТНА КАРТА "СПЕЦИАЛЕН КЛИЕНТ" /с цена 100 лв./, която ще Ви носи още 10% отстъпка от цените, при всяка Ваша поръчка, в продължение на 1 година.

г/ АНТИКРИЗИСНА КАРТА - за нерегистрирани по ДДС лица.  Струва 100 лв. и дава възможност да купувате продукция /през следващите 12 месеца/, без да заплащате ДДС, който се поема от нас.

2. СТОКА на КОНСИГНАЦИЯ даваме с 50% търговска отстъпка, след еднократно депозиране на сума в размер на 200 лв., като  консигнационното зареждане е с изделия на стойност 500 лв. /по цени на дребно/ и с изгледи от Вашето населено място или район. 

3.  ФРАНЧАЙЗ с  Комплексно зареждане на разнообразни хитови модели сувенири;  60% отстъпка от цените на дребно;   Осигуряваме стелажи и безплатна доставка до Вашия обект;  Всички изображения са със желаните от Вас забележителности; Имате право да заменяте залежали изделия.  Минималното зареждане е за 1000 лв., като срещу тях ще получите стока за 2500 лв.

* Картите за отстъпки важат при покупки на сувенири в стандартен или сериен вариант, с налични в Студио "Артекс" изгледи и колажи - над 10 000 дизайна от почти всички дестинации в България ...

 

Сувенири на едро - Бонус Карта 30% за сезон 2013

Поръчайте картата на e-mail: [email protected] /* */

При Първа Заявка /над 200лв./ получавате 8% БОНУС "Старт" Безплатни Сувенири!


Персонални сувенири с изображения на клиента

{ Сувенири на едро :: Бонуси и отстъпки }

Сувенири по еднократни индивидуални поръчки

  • Специализирани сме в производството на персонални сувенири по проект на клиента и с индивидуален дизайнВсички изделия се изработват само за конкретния клиент /възложителя/ и не се продават на други лица.  Предлагаме следните Услуги: 

У1. Брандиране на изображения, предоставени от Вас, върху модели, които произвеждаме стандартно - това са всички видове сувенири, които можете да видите в сайта, със същите материали, форми и размери, но с Ваши изображения, лога, надписи и т.н.

У2. Брандиране на Ваши изображения, върху нови модели сувенири, с форми и размери, предложени от Вас.

  • Специфични условия за изпълнение на персонални сувенири:

У1. За да ползвате базисните цени на едро и други преференции, посочени в сайта, заявката следва да бъда не по-малка от 250 броя от изображение.  За количества между 50 и 99 броя, цената се увеличава с 50%, а между 20 и 49 броя - със 100%.  

У2. Минималното количество за поръчка е 250 броя, като цените се договарят индивидуално, според сложността за изработка на сувенира, степента на подготовка на дизайна /изображението/ и др. фактори, като за база се вземат съпоставими наши модели.

  • Общи условия за изработка на индивидуални сувенири:

1. Първоначалното електронно визуализиране на продуктите по У1 е безплатно -  пасваме предоставената от Вас снимка, лого или др. изображение, към предпочитаната основа и създаваме компютърен модел на Вашият сувенир, след което го публикуваме в сайта и Ви го изпращаме по мейла, за придобиване представа и одобрение.  

2. Реални мостри /готови завършени продукти/ на поръчаните изделия с Ваши изображения, изработваме и Ви ги изпращаме, съгласно следния регламент /кликни тук/

3. Производството на персонални сувенири стартираме след капариране на 50% от стойността на заявката.

4. Сроковете за изработка зависят от количествата и сложността на изделията, но стандартно са между 3 и 5 работни дни.


{ Сувенири на едро :: Бонуси и отстъпки }

* Използването на формата се основава на актуалните общи условия за изпращане на снимки/изображения. Ако не сте съгласни с условията - не използвайте формата за изпращане на изображения.

ОБЩИ УСЛОВИЯ за ИЗПРАЩАНЕ на СНИМКИ>тук<

Artex-studio.com, в качеството си на изпълнител, не носи отговорност за съдържанието на файловете изпратени от клиента, в качеството си на възложител. С изпращане на изображенията, възложителят декларира, че има правото да използва снимките за производство на сувенири и не нарушава авторски права, като освобождава изпълнителя, от каквато и да е отговорност по установяване произхода и притежанието им. 

  • Име:
  • Фамилия:
  • Телефон:
  • Email:

  • Добави снимка

Приемам/Не Приемам общите условия


Преди да натиснете Бутон "ПРАТИ", моля отговорете на АНТИСПАМ Въпроса: Колко прави 2 x 10 =

АРТЕКС СТУДИО

Българските Сувенири :: www.artex-studio.com

върни се в началото стъпка назад нагоре

Сувенири от вашия град и район
Стативи Магнитни панели магнитни панели и стативи

върни се в началото стъпка назад нагоре

Начини на плащане (предстоят да бъдат активирани):