Промоции на сувенири с преференциални цени, бонуси и отстъпки

1. ЗА ЛИЦА, КОИТО ДИРЕКТНО ЗАКУПУВАТ ИЗДЕЛИЯТА, ПРЕДЛАГАМЕ СЛЕДНИТЕ ПРЕФЕРЕНЦИИ И ОТСТЪПКИ ОТ ЦЕНИТЕ:

а/ За количества - от 5 до 20% - нарастващи с по 1% на всеки 100 лв. за поръчки над 500 лв.

б/ Ако Ви останат непласирани сувенири, можете да ги замените безплатно, в размер до 10% от стойността на всяка нова заявка с изгледи от съответния град /туристически обект/. 

в/ Възможност да увеличите полагащите Ви се отстъпки, като закупите АБОНАМЕНТНА КАРТА "СПЕЦИАЛЕН КЛИЕНТ" /с цена 100 лв./, която ще Ви носи още 10% отстъпка от цените, при всяка Ваша поръчка, в продължение на 1 година.

г/ АНТИКРИЗИСНА КАРТА - за нерегистрирани по ДДС лица.  Струва 100 лв. и дава възможност да купувате продукция /през следващите 12 месеца/, без да заплащате ДДС, който се поема от нас.

2. СТОКА на КОНСИГНАЦИЯ даваме с 50% търговска отстъпка, след еднократно депозиране на сума в размер на 200 лв., като  консигнационното зареждане е с изделия на стойност 500 лв. /по цени на дребно/ и с изгледи от Вашето населено място или район. 

3.  ФРАНЧАЙЗ с  Комплексно зареждане на разнообразни хитови модели сувенири;  60% отстъпка от цените на дребно;   Осигуряваме стелажи и безплатна доставка до Вашия обект;  Всички изображения са със желаните от Вас забележителности; Имате право да заменяте залежали изделия.  Минималното зареждане е за 1000 лв., като срещу тях ще получите стока за 2500 лв.

* Картите за отстъпки важат при покупки на сувенири в стандартен или сериен вариант, с налични в Студио "Артекс" изгледи и колажи - над 10 000 дизайна от почти всички дестинации в България ...

 

Сувенири на едро - Бонус Карта 30% за сезон 2013

Поръчайте картата на e-mail: [email protected] /* */

При Първа Заявка /над 200лв./ получавате 8% БОНУС "Старт" Безплатни Сувенири!


Сувенири със снимки на клиенти

{ Сувенири на едро :: Бонуси и отстъпки }

Всички сувенири можем да брандираме с предоставени от Вас фотоснимки, изображения, лога и т.н.

1. За снимки с изгледи на забележителности, минималното количество за поръчка /за да ползвате цените на едро/ е поне 100 броя, когато дизайнът е с 1 изглед или 200 броя, ако са колажи.

2. За персонални, представителни и рекламни изображения, при поръчки под 200 бр. от дизайн, има пропорционално завишение на цените на едро. За конкретизация, моля пишете на мейл: artex@abv.bg

3. Стартираме изработката, само след капариране на 50% от стойността 

4. Когато клиентите искат предварително да визуализираме тяхни снимки или проекти /без дизайнерски промени/ върху наши модели - всяка визуализация струва по 10 лв., които трябва да се предплатят.

5. За визуализиране на нови форми, размери, изображения, дизайни и колажи, пожелани от клиентите /и различаващи се от нашите/, цената е между 20 и 50 лв., според сложността.

6. Реални мостри /готови завършени продукти/, но с изображения, предоставени от клиентите, изработваме на завишени цени, като индивидуално се калкулират разходите на труд и материали, съобразно сложността на изделията. Цената на мострите трябва да се предплати.

7. За изработката на сувенири с нови форми и размери /различни от стандартните модели на Студио "Артекс"/, тиражът и цената зависят от сложността на изделията, като се калкулират индивидуално. 

  • Как да получите Мостри и Визуализации за нашите стандартно произвеждани продукти, моля прочетете тук

  • Студио Артекс, в качеството си на изпълнител, не носи отговорност за съдържанието на файловете изпратени от клиенти - възложители. С подаването на изображения, всеки възложител автоматично декларира, че има правото да използва снимките за производство на сувенири, като освобождава изпълнителя от каквато и да е отговорност по установяване произхода и притежанието им, както и се съгласява снимките да бъдат използвани за визуализация на сувенири в този и всички други сайтове представящи продукцията на студиото.


{ Сувенири на едро :: Бонуси и отстъпки }

* Използването на формата се основава на актуалните общи условия за изпращане на снимки/изображения. Ако не сте съгласни с условията - не използвайте формата за изпращане на изображения.

ОБЩИ УСЛОВИЯ за ИЗПРАЩАНЕ на СНИМКИ>тук<

Artex-studio.com, в качеството си на изпълнител, не носи отговорност за съдържанието на файловете изпратени от клиента, в качеството си на възложител. С изпращане на изображенията, възложителят декларира, че има правото да използва снимките за производство на сувенири и не нарушава авторски права, като освобождава изпълнителя, от каквато и да е отговорност по установяване произхода и притежанието им. 

  • Име:
  • Фамилия:
  • Телефон:
  • Email:

  • Добави снимка

Приемам/Не Приемам общите условия


Преди да натиснете Бутон "ПРАТИ", моля отговорете на АНТИСПАМ Въпроса: Колко прави 2 x 10 =

АРТЕКС СТУДИО

Българските Сувенири :: www.artex-studio.com

върни се в началото стъпка назад нагоре

Сувенири от вашия град и район
Стативи Магнитни панели магнитни панели и стативи

върни се в началото стъпка назад нагоре

Начини на плащане (предстоят да бъдат активирани):