Промоции на сувенири с преференциални цени, бонуси и отстъпки

1. ЗА ЛИЦА, КОИТО ДИРЕКТНО ЗАКУПУВАТ ИЗДЕЛИЯТА, ПРЕДЛАГАМЕ СЛЕДНИТЕ ПРЕФЕРЕНЦИИ И ОТСТЪПКИ ОТ ЦЕНИТЕ:

а/ За количества - от 5 до 20% - нарастващи с по 1% на всеки 100 лв. за поръчки над 500 лв.

б/ Ако Ви останат непласирани сувенири, можете да ги замените безплатно, в размер до 10% от стойността на всяка нова заявка с изгледи от съответния град /туристически обект/. 

в/ Възможност да увеличите полагащите Ви се отстъпки, като закупите АБОНАМЕНТНА КАРТА "СПЕЦИАЛЕН КЛИЕНТ" /с цена 100 лв./, която ще Ви носи още 10% отстъпка от цените, при всяка Ваша поръчка, в продължение на 1 година.

г/ АНТИКРИЗИСНА КАРТА - за нерегистрирани по ДДС лица.  Струва 100 лв. и дава възможност да купувате продукция /през следващите 12 месеца/, без да заплащате ДДС, който се поема от нас.

2. СТОКА на КОНСИГНАЦИЯ даваме с 50% търговска отстъпка, след еднократно депозиране на сума в размер на 200 лв., като  консигнационното зареждане е с изделия на стойност 500 лв. /по цени на дребно/ и с изгледи от Вашето населено място или район. 

3.  ФРАНЧАЙЗ с  Комплексно зареждане на разнообразни хитови модели сувенири;  60% отстъпка от цените на дребно;   Осигуряваме стелажи и безплатна доставка до Вашия обект;  Всички изображения са със желаните от Вас забележителности; Имате право да заменяте залежали изделия.  Минималното зареждане е за 1000 лв., като срещу тях ще получите стока за 2500 лв.

* Картите за отстъпки важат при покупки на сувенири в стандартен или сериен вариант, с налични в Студио "Артекс" изгледи и колажи - над 10 000 дизайна от почти всички дестинации в България ...

 

Сувенири на едро - Бонус Карта 30% за сезон 2013

Поръчайте картата на e-mail: [email protected] /* */

При Първа Заявка /над 200лв./ получавате 8% БОНУС "Старт" Безплатни Сувенири!


Печеливши Късметчета

{ }

Ако желаете да рекламирате безплатно дейността си, пишете на info@artex-studio.com  с информация за Вас и преференцията, която можете да предоставите на крайните клиенти.

Търсете Печелившите Късметчета в сувенирните магазини във Вашия град !

... още за кампанията >>>


Тръгнал ББ да си търси Здравен Министър - хванал разклона поогледл се, завил няляво, завил надясно - все мръсно и нечисто му се вижда... и здравен министър няма ли няма - наоклоло само сергийки и търговци на перилни препарати от ромски произход, приканват го да даде и последния си лев, а той за пица на парче си беше оставил само.

И точно Решил ББ да си ходи при депутатие, на сигурно и топло, без здравна реформа, та нещеш ли, там в края на разклона - Сувенири, ама хубави някак си - Български и родни, мили. Решил се премиера да си жертва постното парче пица за Благото на Българското Производство, да Закупи Сувенирче - с магнитче... и изглед от разклона... и а! - с Късметче... Подсмихнал се ББ и подхвърлил 'мигач' на търговеца :

- Късмет мене не ми трябва:) - Аз Цветанов си имам, но нейсе, ще го отворя да върви алъш вериша, пък и може и ББюджетът да се падне... сиреч парата де. Развил ББ късметлийското масурче и зачел:    "Печелите безплатна Анти-Стрес процедура и Масаж от Спа-Хотел ......"...Артекс Студио раздава усмивки и безплатни награди към всеки сувенир..."

-Амии?!, възкликнал ББ озарен от прозрение - за какво ми е здравен министър да ми лекува болния народ - то Превенция ми трябва - Релакс и Масаж и то Безплатен... мдаа - на човек , на ден по един, един по един ще ги изцерим! Рекъл и решил:

- Да се Обадя на тия от Артекс да ми отпечатът 7 милона късметчета с безплатни процедури, та да стигнат за болежките на цял един народ... -----------------------------------------------------------------------------------------

Артекс : 

- И така - сега ги печатаме... на човек, на ден по един, един по един ще се изцерим... само че, после щом сме здрави, няма на политиците да поблагодарим а на Вас - дето дадохте Промоции безплатни, бонуси и преференции и на Вас търговци дето решихте на всеки български разклон да се продават сувенирите късметлийски - ама хубави някак си - Български и родни, мили.

...една приказка всеки ден от Артекс:)

... още за кампанията >>>


* Използването на формата се основава на актуалните общи условия за изпращане на снимки/изображения. Ако не сте съгласни с условията - не използвайте формата за изпращане на изображения.

ОБЩИ УСЛОВИЯ за ИЗПРАЩАНЕ на СНИМКИ>тук<

Artex-studio.com, в качеството си на изпълнител, не носи отговорност за съдържанието на файловете изпратени от клиента, в качеството си на възложител. С изпращане на изображенията, възложителят декларира, че има правото да използва снимките за производство на сувенири и не нарушава авторски права, като освобождава изпълнителя, от каквато и да е отговорност по установяване произхода и притежанието им. 

  • Име:
  • Фамилия:
  • Телефон:
  • Email:

  • Добави снимка

Приемам/Не Приемам общите условия


Преди да натиснете Бутон "ПРАТИ", моля отговорете на АНТИСПАМ Въпроса: Колко прави 2 x 10 =

АРТЕКС СТУДИО

Българските Сувенири :: www.artex-studio.com

върни се в началото стъпка назад нагоре

Сувенири от вашия град и район
Стативи Магнитни панели магнитни панели и стативи

върни се в началото стъпка назад нагоре

Начини на плащане (предстоят да бъдат активирани):