Промоции на сувенири с преференциални цени, бонуси и отстъпки

1. ЗА ЛИЦА, КОИТО ДИРЕКТНО ЗАКУПУВАТ ИЗДЕЛИЯТА, ПРЕДЛАГАМЕ СЛЕДНИТЕ ПРЕФЕРЕНЦИИ И ОТСТЪПКИ ОТ ЦЕНИТЕ:

а/ За количества - от 5 до 20% - нарастващи с по 1% на всеки 100 лв. за поръчки над 500 лв.

б/ Ако Ви останат непласирани сувенири, можете да ги замените безплатно, в размер до 10% от стойността на всяка нова заявка с изгледи от съответния град /туристически обект/. 

в/ Възможност да увеличите полагащите Ви се отстъпки, като закупите АБОНАМЕНТНА КАРТА "СПЕЦИАЛЕН КЛИЕНТ" /с цена 100 лв./, която ще Ви носи още 10% отстъпка от цените, при всяка Ваша поръчка, в продължение на 1 година.

г/ АНТИКРИЗИСНА КАРТА - за нерегистрирани по ДДС лица.  Струва 100 лв. и дава възможност да купувате продукция /през следващите 12 месеца/, без да заплащате ДДС, който се поема от нас.

2. СТОКА на КОНСИГНАЦИЯ даваме с 50% търговска отстъпка, след еднократно депозиране на сума в размер на 200 лв., като  консигнационното зареждане е с изделия на стойност 500 лв. /по цени на дребно/ и с изгледи от Вашето населено място или район. 

3.  ФРАНЧАЙЗ с  Комплексно зареждане на разнообразни хитови модели сувенири;  60% отстъпка от цените на дребно;   Осигуряваме стелажи и безплатна доставка до Вашия обект;  Всички изображения са със желаните от Вас забележителности; Имате право да заменяте залежали изделия.  Минималното зареждане е за 1000 лв., като срещу тях ще получите стока за 2500 лв.

* Картите за отстъпки важат при покупки на сувенири в стандартен или сериен вариант, с налични в Студио "Артекс" изгледи и колажи - над 10 000 дизайна от почти всички дестинации в България ...

 

Сувенири на едро - Бонус Карта 30% за сезон 2013

Поръчайте картата на e-mail: [email protected] /* */

При Първа Заявка /над 200лв./ получавате 8% БОНУС "Старт" Безплатни Сувенири!

Рекламни сувенири и брандинг за Вашия бизнес


Рекламни сувенири и брандинг за Вашия бизнес

Рекламни сувенири - изберете модел

Продукция - сувенири сувенирна реклама - проекти :: рекламни сувенири - модели

Сувенирната реклама е мощен инструмент във всяка рекламна стратегия, защото осигурява траен и продължителен ефект.  Магнитите, Ключодържателите, Значките, Плакетите и др., успешно ще привлекат вниманието на потребителите, до които искате да достигнете, ще бъдете винаги до тях и тактично ще им напомняте за себе си. 

Дизайнът на рекламните изделия ще съобразим изцяло с Вашите изисквания, препоръки и конкретни нужди.  Изображенията /фотоснимки, емблеми, проекти и т.н./, които ни предоставите ще обработим безплатно.  На подходящо място ще поставим Вашето лого и координати /адреси, телефони, сайтове и текстова информация за Вашия обект и дейност./

Серийни рекламни сувенири, които не са с търговска цел предлагаме с отстъпка от стандартните цени в размер на 20% + всички други указани преференции в раздела "Бонуси и отстъпки".

>>> РАЗГЛЕДАЙТЕ успешната сувенирна реклама на много хотели, фирми, общини, музеи, туристически дружества и други обекти <<< 

Надолу ще видите основните модели сувенири, подходящи и за Вашите рекламни изображения.

Някои от мострите съдържат емблеми, графики, изгледи, лого, текстове, рисунки и др., които са със запазени права на ползване.  Те се предлагат за производство само на носителите на тези права, а в сайта са показани като примерни образци. 

НОВО! Ефективна Безплатна Реклама чрез Късметчета >>

 


  

АРТЕКС СТУДИО

Българските Сувенири :: www.artex-studio.com

върни се в началото стъпка назад нагоре

Сувенири от вашия град и район
Стативи Магнитни панели магнитни панели и стативи

върни се в началото стъпка назад нагоре

Начини на плащане (предстоят да бъдат активирани):